Népies Megasztár indul

Vágólapra másolva!
Nefelejcs Nótashow címmel új, országos tehetségkutató műsort indít útjára a Hálózat TV - ezúttal nem a könnyű műfajok előadóit várják.
Vágólapra másolva!

A Nefelejcs Nótashow-ban - a műsor honlapja alapján - olyanokat keresnek, "akik szeretik a magyar nótát, a magyaros vigalmi hangulatot, és a kisujjukban van a hangulatteremtés képessége".

A megmérettetés egy 12 részből álló sorozat keretében zajlik, az első adást október 21-én, vasárnap 17 óra 30 perctől láthatjuk. Minden adásban négy versenyző szerepel, akik közül a zsűri egyet juttat tovább. A többiek közül még egyet a nézők szavazhatnak be sms útján.

A nézők által bejuttatott versenyzők a vigaszági döntőben méretik meg magukat, amelynek győztese csatlakozik a selejtező körök továbbjutóihoz. A döntőbe jutottak közül a közönség szavazatai alapján hirdetik ki a végső sorrendet - tudatta közleményében a Hálózat TV.

A produkció zsűrijében a Megasztár-ból ismert Nagy Edmond mellett a hagyományos énekes műfajok olyan képviselőit találhatjuk, mint Kállay Bori operett- és musicalénekesnő, Berkes János operaénekes és Tarnai Kiss László nótaénekes.

A tehetségkutató nótashow heti rendszerességgel, vasárnaponként jelentkezik, a következő hét szombatján pedig megismétlik az adást. A készítők egyébként egy több éven át tartó műsorsorozatot terveznek, melynek "minden fázisa folyamatosan bővülve, megújulva jelentkezne".