Pitt és Jolie tévésorozaton dolgozik

Vágólapra másolva!
Brad Pitt és Angelina Jolie producerként tevékenykedik egy HBO-sorozatnál, amely egy háborús övezetben dolgozó segélyszervezetet mutat be. 
Vágólapra másolva!

A házaspár által támogatott drámai sorozat segélyszervezetben dolgozó önkéntesek mindennapjait mutatja be, akik gyakorlatilag egész életüket arra tették fel, hogy segítsenek a rászorulókon. A film, a tervek szerint arra is rámutat, hogy a segítőknek a háborús övezetekben nem csak a pusztulással és az éhínséggel kell szembenézniük, de komolyan be kell folyniuk a politikába is.

Az egyelőre még cím nélküli sorozatban Pitt és Jolie a produceri teendőket vállalták, arról nincs hír, hogy bármelyikük is szerepelne a filmben. Mindenesetre úgy tűnik, hogy Jolie a lelkesebb, hisz egyrészt vannak a témáról saját tapasztalatai (az ENSZ nagyköveteként számos katasztrófa sújtotta helyen megfordult már), másrészt a Határok nélkül című, 2003-as filmje óta érdekli egy ilyesféle projekt.

A Határok nélkül ugyanis hasonló témát boncolgat: egy gazdag, unatkozó nő egy segélyszervezetnél önkéntesként dolgozó férfi hatására ráébred arra, hogy pénzével mennyit tud segíteni a rászorulókon. A színészházaspár egyébként szintén sokat költ jótékonykodásra, Jolie-Pitt Foundation nevű alapítványán keresztül számos segélyszervezetet támogat.

Az HBO számára készülő sorozatban a Hollywood Reporter értesülése szerint produceri szerepet vállalt Scott Burns is, akit többek között a Bourne-ultimátum társszerzőjeként és az idén Oscar-díjjal jutalmazott dokumentumfilm, a Kellemetlen igazság (An Inconvenient Truth) producereként ismerhetünk.