Vágólapra másolva!
Több világszerte népszerű tévésorozat forgatását is akadályozza a kaliforniai tűz, így Kiefer Sutherland és a 24 csapata is leállni kényszerült rövid időre.
Vágólapra másolva!

Több mint félmillió embert szólítottak fel otthona elhagyására kedd estig San Diego megyében a Kaliforniában pusztító tűzvész miatt. Miközben a lángok több mint 1300 lakóházat és üzletet pusztítottak el, jó pár tévésorozat forgatásai is állnak - persze ez a legkisebb baj arrafelé.

Több neves tévésorozatnál kellett megszakítani a munkát, mivel veszélybe került volna a stáb, vagy nem fért volna a forgatási helyszínhez. A The hollywood reporter információi szerint Jack Bauer újabb világmegmentése is csúszik egy kicsit, mivel a füst miatt dolgozni képtelen 24-csapat leállt egy időre. Mellettük a CBS-féle Cold Case (itthon Döglött akták), a Malibuban forgatást tervező Big Shots is variálni kényszerült, de a The Riches is problémákkal küzd.

A közelben forgatják az itthon is látható NCIS-t, náluk ugyan nem áll a munka, de több stábtagot hazaküldtek, hogy őrizhessék (locsolhassák) otthonukat.