Marsi Anikó visszatér a képernyőre

Vágólapra másolva!
Marsi Anikó november 8-tól újra látható a Fókusz-ban: a műsorvezető másfél éve, gyermeke születése miatt hagyta ott a produkciót. 
Vágólapra másolva!

Marsi lelkes a csütörtöki munkakezdés miatt: "November 8-án dolgozhatok először, nagyjából így is terveztem. Ezentúl Barabás Évivel és Gönczi Gáborral hárman vezetjük majd a Fókusz-t hétköznap esténként. Nagyon vártam már, hogy ismét munkába álljak, hiszen hiányzott a stúdió és a kollégák" - nyilatkozta a napokban.

A műsorvezető a Fókusz "alapítói" között volt, kezdettől fogva tagja a magazinműsor stábjának, így nem csoda, hogy szívügyévé vált a produkció. Emellett Vágó Istvánnal vezette Az ország tesztje-sorozatot, és annak idején színészként is feltűnt az RTL vígjátéksorozatában, a Limonádé-ban.

A Fókusz-tól Palik Lászlótól született gyermeke miatt vált meg úgy másfél éve, és most is csak heti két nap (csütörtökön és pénteken) szeretne munkát vállalni.

A személycserék ellenére a Fókusz változatlanul nézett műsor, rendre a Top 10-es listán szerepel. Az év 42. hetében például 1,52 millióan figyelték az egyik adást, az épp tévézők harmada követte az RTL magazinműsorát. Ugyanazon a héten - akárcsak korábban - 30 százalékos közönségarány fölött volt a 18-49-es célcsoportban is.