Megújult a Mokka

Vágólapra másolva!
Megújult a TV2 reggeli műsora, három új műsorvezető debütált a Mokká-ban. Tornóczky Anita, Papp Gergely és Árpa Attila az új arcok.
Vágólapra másolva!

Jakupcsek, Liptai és Azurák mellett ezentúl új arcokkal is ébredezhetünk, ha reggelente a TV2-re kapcsolunk: a Mokka november 5-én kezdett Tornóczky Anita és Papp Gergely műsorvezető párosával. Tornóczkyt korábban a Névshowr-ban vagy az MTV Roadshow-ban láthattuk, Papp személyében pedig - Azurák Csaba után - egy újabb Napló-s került a Mokka stábjába.

"Ez egy teljesen új dolog mind a kettőnknek, tehát nyilván az elején bele kell szokni az egész közegbe, meg kell szoknunk egymást, hogy a másik mire, hogyan reagál. A páros műsorvezetésben nagyon sok múlik ezen szerintem" - nyilatkozott az Aktív-nak Tornóczky az új szerepről.

A páros mellett Árpa Attila került újonnan a műsorba, akit Liptai Claudia oldalán láthatunk majd. A műsorvezető elvileg Havas Henriket helyettesíti piszkálódó, flegma stílusával, de a későbbiekben bizonyára a Napló-ból pimasz riporterként ismert Papptól is hallhatunk egy-két kényes kérdést - most még a tanuló időszakban tartunk, Papp is szelíden kérdezget.

Jakupcsek és Azurák ezentúl felváltva fogja a műsor első, politikai-közéleti részét vezetni, míg a frissen alakult párosok a második, bulvárosabb részt, vagyis a Koffeinmentes Mokká-t viszik. A reggeli műsor az új arcok mellett új, a szerkesztők szándéka szerint barátságosabb díszletet is kapott.