Zalatnay visszatér az RTL-hez

Vágólapra másolva!
Az énekesnő a börtönbe vonulása előtti napokat jó pénzért eladta az RTL Klubnak, ebből lett a Nem vagyok én apáca című reality. Most műsort vezet, ötször egy órát lesz a Csak csajok-ban.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Saroltát 2004. szeptember 23-án ítélték jogerősen háromévi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre, helybenhagyva a művésznő és társai ellen csalás miatt indított büntetőper elsőfokú ítéletét. Az énekesnőt összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek 2002 decemberében az első fokon eljáró bíróság.

A művésznő az utolsó, szabadlábon töltött napokat eladta az RTL Klubnak, így egy többrészes, rendszertelen, így kissé darabos doku soap született, Nem vagyok én apáca címmel. 2004 végén akadt olyan rész, melyet 2,24 millióan lestek, ezzel azon a héten a teljes lakosságnál a második legnézettebb műsor volt, azaz Zalatnay kálváriájára tényleg odafigyelt a tévéző lakosság nagy része.

Az RTL mindent kihozott a témából, amit lehetett: a rácsok mögött is forgattak a megviselt, pityergő Zalatnayval, ahogy a karácsonyi pár napos szabadság alatt is tapadtak rá a kamerák. A szerződése lejárt a börtönbüntetés letöltése közben, a szabadulásra pedig a TV2 ugrott rá, így a Mokka, a Napló és az Aktív forgatott vele. Az énekesnő népszerűsége közben igencsak megkopott, más témák érdekelték a nézőket, így a kétmilliós nézettség csak álom maradt - sőt, az ATV-nél hűtlenkedő Zalatnayra meg is orrolt a TV2, mert engedély nélkül tűnt fel más csatorna képernyőjén.

Zalatnayval foglalkozó doku soap nincs immár (a műfajban próbálkozott még szerény sikerrel Dopeman vagy a megasztáros Dorina a VIVA-n, de a sokkal sikeresebb Győzike műsora is ebben a kategóriába sorolható az RTL-en), ellenben az énekesnő mégis újra az RTL-en lesz látható: jövő hétfőtől ötször a reggel sugárzott, egyórás Csak csajok-ban bizonyíthat.