Más tévé is lecsapott Doktor House-ra

Vágólapra másolva!
December 3-án már az AXN-en is rendel Doktor House, így a TV2-n kihagyott részeket pótolhatják a rajongók.
Vágólapra másolva!

A zseniális orvos, a kiváló Hugh Laurie által megformált specialista december 3-tól már az AXN-en is látható. A csatorna eddig jobbára azzal vétette magát észre, hogy a két nagy kereskedelmi tévét megelőzve adott le sorozatokat, így a Lost-ot előbb indította, mint az RTL Klub, máskor pedig a TV2-t előzte meg (Jericho), de több amerikai sorozattal előrébb jár, mint a nagyok. Komoly fenyegetést még nem jelent nézettségben, mivel eleve kevesebb háztartásba jut el, mint a földi sugárzású tévék, de idővel nyomasztó lehet a nagyoknak, ha a premierrel megelőzi őket egy fürge kis csatorna.

Ezúttal nem erről van szó, mivel a Doktor House részeit, melyek most az AXN-re érkeznek, már leadta a TV2: olyan sikerrel, hogy általában főműsoridőben a mufurc dokival meg is verte a rivális RTL-t a kórházas sorozat sávjában.

Hugh Laurie különben terapeutához jár rendszeresen, ahol enyhe depresszióját igyekeznek kezelni. A színész úgy látja, hogy a pesszimizmus, amivel munkájához hozzááll, nem ennek a mélabúnak köszönhető. Kissé kimerültnek, kiszipolyozottnak érzi magát, ami legfőképp annak köszönhető, hogy kőkeményen dolgozik, heti öt forgatási nap van, és ez napi 14 óra teljes koncentrációt igényel. Mivel itthon immár két tévén rendel, a túlhajszoltsága is érthető.