Egyetemre megy a Tuti gimi

Vágólapra másolva!
Januárban indul az itthon Tuti gimi címmel vetített One Tree Hill ötödik évadja: a történetben négy év ugrás következik.
Vágólapra másolva!

Kezdhetnek új címen gondolkodni a magyar fordítók, hisz a sorozat főszereplői már régen elvégezték a gimnáziumot, mire januárban visszatérnek az ötödik évaddal. A műsor készítői ugyanis egy elegáns huszárvágással megoldották a gimis sorozatoknál jelentkező dilemmákat, hogy ki milyen egyetemre megy vagy hogyan fogják ezentúl tartani a kapcsolatot.

A Tuti gimi-ben egyszerűen kiesik négy év: az Egyesült Államokban január 8-án induló új évad négy évvel később folytatódik, mint az idén lezárult negyedik szezon, amelynek végén leérettségiztek a diákok. Így vannak köztük, akik már a felsőbb iskolát is elvégezték, mások most tapossák egyetemi éveiket; egyesek ugyanolyanok, mint régen, mások személyisége gyökeresen megváltozott.

Az egykori iskolatársak között van, akinek bejött az élet, mások a sikertelenségtől szenvednek - egyszóval a különböző karakterek itt is megmaradnak. Azért persze az eltelt négy évről is kapunk némi képet: a főbb történéseket visszatekintések segítségével mutatják be az alkotók, de ettől még nem lesz részletesen kifejtve az elmúlt időszak.

A Tuti gimi 2003-ban indult, az akkor még WB-ként működő CW csatornán, és ugyanitt kezd az ötödik évad is egy kétórás nyitóepizóddal.