RTL-es és TV2-s arcok az MTV-n

Vágólapra másolva!
Az MTV képernyőjén a három legnézettebb csatorna együtt ünnepli a televíziózás világnapját. A kereskedelmi tévék nem gyakran engedik el sztárjaikat, de most karácsonyi hangulatban lehettek: Bárdos, Szellő, Stohl, Jakupcsek, Vágó, Till Attila, Jóban Rosszban- és Barátok közt-szereplők a Krém-ben.
Vágólapra másolva!

A Magyar Televízió Krém című, százperces gálaműsora látható a televíziózás világnapja alkalmából november 21-én, este az m1-en. A három nagy csatorna, a TV2, az RTL Klub és az MTV képernyősei közül sokan jelen lesznek, így láthatja a néző a hírműsorok arcait, ott lesz Bárdos András (TV2), Szellő István (RTL Klub), Pálffy István (MTV).

Szulák Andreával, a Társulat című műsor egyik zsűritagjával, Till Attilával, az Okosabb vagy, mint egy ötödikes? és Stohl Andrással, a Csillag születik műsorvezetőjével is találkozhatnak a nézők. A TV2 Aktív műsorának háziasszonya, Gombos Edina, az RTL Klub Fókusz-ából Gönczi Gábor és a Főtér szerkesztőségvezetője, Nagy György is megosztja élményeit a képernyő előtt ülőkkel.

Forrás: [origo]

A két kereskedelmi tévé láthatóan jóságos, engedékeny, már-már karácsonyi, szeretetteljes hangulatban volt, mert elengedték Jakupcsek Gabriellát, Vágó Istvánt is, a már újra MTV-s Gundel Takács Gábor mellé. Bajor Imre, Bagi Iván és Nacsa Olivér is megjelennek, de a TV2-es Jóban Rosszban, az RTL Klub Barátok közt-je is képviselteti magát a köztévén, ahogy a Szomszédok színészeivel, Frajt Edittel és Fehér Annával is beszélgetnek a műsorvezetők, Ábel Anita és Rákóczi Ferenc.

A televíziózás világnapját 1996 óta november 21-én minden évben megünneplik.