Hasselhoff visszatérhet a Knight Riderbe

Vágólapra másolva!
David Hasselhoff a Knight Rider új feldolgozásában is eljátszhatja egykori szerepét, Michael Knightot.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Reporter tudósítása szerint a Knight Rider modern változatát készítő NBC arról tárgyal David Hasselhoffal, hogy húzza magára újra a bőrkabátot, és játssza el megint Michael Knight szerepét. Valószínű, hogy csak egy mellékszerepről lesz szó, hisz a történet középpontjában már a következő generáció képviselője, vagyis Knight fia áll.

Hasselhoff már csak azért sem szerepelhet túl sokat a kétórás tévéfilmben (és a siker esetén ebből készülő tévésorozatban), mert a történet szerint a Mike Tracer nevű fiú nemigen tud semmit apjáról. A fiút egyébként Justin Bruening fogja játszani, aki az All My Children című szappanoperából került a produkcióba.

Megjelenik egyébként KITT feltalálójának lánya is, akit a The Young and the Restless című szappanopera egyik színésznője, Deanna Russo alakít - érdekes egybeesés, hogy annak idején Hasselhoff is ugyanebből a napi sorozatból igazolt át a Knight Rider stábjába.

Az eredeti sorozat egyébként 1982 és 1986 között futott az NBC-n - a csatorna vezetősége most bevallottan, azért szedte elő, mert megirigyelte a Transformers című mozifilm sikerét. Elképzelésük szerint a Knight Rider-ből is lehetne hasonló sorozatot gyúrni, több "gonosz" kocsit is bevonva a történetbe.