Tánc után karatéznak a sztárok

Vágólapra másolva!
A hírességek táncos versenyei után jöhet az újabb őrület: harcművészeti bemutató indulhat sztárokkal.
Vágólapra másolva!

A tengerentúli Szombat esti láz, vagyis a Dancing With the Stars két szereplője, a pénzember Marc Cuban és a színész-műsorvezető Mario Lopez azt tervezgetik, hogy összehoznak egy műsort, amelyben hírességek verekednének egymással.

Cuban a Time magazinnak elmondta, sok harcművészeti elemet vonnának be a műsorba, amiket a táncos műsorhoz hasonlóan profik tanítanának be a hírességeknek - csak épp nem koreográfusok, hanem karatemesterek és dzsúdóedzők.

A producer szerint a műsor sikere attól függ, hogy milyen sztárokat sikerül megnyerni a produkcióhoz: személy szerint már gondolt pár hírességre, de konkrétan még nem kívánt senkit megnevezni.

Más verekedőshow-t is láthattunk már egyébként a közelmúltban: a BBC Last Man Standing című produkciója hat modern gladiátort versenyeztetett, akiknek a világ legkeményebb viadalain (utcai harcosok találkozóján, törzsi párbajokon) kellett részt venniük.

A celebek viadala természetesen nem lesz ennyire vérre menő, Cuban inkább viccesre szeretné venni a figurát. Itthon, ilyen még nem volt, talán leginkább a sokak által lenézett, ám hihetetlenül magas nézettségi adatokat szállító Sztárbox juthat eszünkbe, mint hasonló kezdeményezés.