Vágólapra másolva!
Tornádó rombol az addig sem békés külvárosban, és a természeti csapás jelentősen átrendezi a Lila Akác közt. A produkció vagyonokat költött az átalakításra.
Vágólapra másolva!

A jól értesült külföldi, tévés blogok beszámolója szerint tornádó zúdul a Lila Akác közre és környékére, ami jelentősen átalakítja az utca képét, illetve összekócolja a főszereplők alapvetően gondozott és jól fésült frizuráját is. A viharos rész az USA-ban decemberben kerül a képernyőre, itthon valamivel később, jövőre lesz látható.

A seriesadictos.com úgy tudja, hogy Született feleségek sorozatepizódjai közt ez az eddigi legdrágább. Az Elit alakulat, az HBO Rómá-ja vagy a Lost dupla pilotja is iszonyatos pénzeket emésztett fel, de valószínűleg a kertvárosi asszonyok otthonainak teljes lerombolása és felépítése is nagyobb összeget igényelt. A stáb számíthatott az Extreme makeover: Home Edition csapatának segítségére, nélkülük aligha sikerült volna pár nap alatt átalakítani a környezetet.

A Született feleségek itthon a TV2-n fut, célcsoportjában elég szépen teljesít, 30,1 százalékos közönségarányt hozott a múlt héten, az ötven alatti felnőttekből 426 ezren látták. A tévéző nőknél jobb az arány, bő harmaduk követi a sorozatot.