Besokallt a Grace klinika dokija

Vágólapra másolva!
A Grace klinika dr. Derek Shephardje, vagyis Patrick Dempsey azt fontolgatja, hogy kiszáll a kórházi sorozatból.
Vágólapra másolva!

Szíve szerint nem csak a Grace kliniká-t, de az egész tévés munkát maga mögött hagyná a dr. Derek Shephardöt alakító Patrick Dempsey. Többek között a contactmusic.com írt arról, hogy a színész valahol elhintette: belefáradt a sorozatba, elege van a szoros határidőkből, a feszített munkatempóból.

Dempsey azt is mondta, hogy nem érdekli eddig felépített egzisztenciája, igazából sokkal egyszerűbb életre vágyik: "Tökéletesen boldog lennék azzal, hogy van egy kis farmom vidéken, és alkalmi munkákból élek" - nyilatkozta.

A dolog a miatt is érdekes, mert Dempsey sokáig küzdött azért, hogy felkerüljön az ismert tévésztárok közé: a Grace klinika előtt mindenféle érdekes szerepben (Raszkolnyikovként vagy éppen John F. Kennedyként) láthattuk őt, de sokszor volt úgy, hogy két alakítás között - mint ő maga mondta egy korábbi interjúban - felkopott az álla.

Az orvosi sorozatban, annak indulásától kezdve, vagyis 2005 óta játszik, eddig mintegy 70 epizódban láthattuk. A színészt bevallottan a Vészhelyzet-es George Clooney "ellenlábasaként" választották ki annak idején - a döntés helyesnek bizonyult, Dempsey Golden Globe-ot is nyert alakításáért.