Elvonóra vinnék a sztárokat az új tévéshow-ban

Vágólapra másolva!
A főként zenecsatornaként ismert VH1 most drogfüggő hírességek elvonókúráját filmezné le. 
Vágólapra másolva!

A Celebrity Rehab című produkció a tervek szerint január 10-én debütál a VH1 műsorán, csupa olyan másod- vagy harmadvonalbeli hírességgel, akinek problémája van a drogokkal. Más kérdés, hogy valakit bírói döntés kényszerít az elvonóra, mások pedig talán csak rég elfeledett nevüket szeretnék újra bevésni a nézők emlékezetébe.

A műsor keretében kilenc, viszonylag ismert ember vonult be egy kaliforniai klinikára, ahol már meg is kezdődtek a forgatások. A New York Post értesülése szerint a páciensek között van Sylvester Stallone ex-neje, az egykor a Vörös Szonjá-ban feltűnt Brigitte Nielsen, valamint a Baldwin fivérek talán legkevébé ismert tagja, Daniel - mellettük például Mary Carey pornószínésznőnek vagy az American Idol üdvöskéjének, Jessica Sierrának drukkolhatunk, hogy sikerüljön leszoknia.

Utóbbi hölgyet egyébként a bíróság ítélte elvonúkúrára, miután - valószínűleg jól bekokózva - egy pohárral támadt neki valakinek egy bárban. A résztvevők leszokását dr. Drew Pinsky is segíti, aki egyszersmind a műsor házigazdája lesz: ő az amerikaiak Csernus doktora, aki dr. Drewként a Loveline című adásban oszt szerelmi és egészségügyi tanácsokat, valamint több tévés produkció (többek között a Big Brother) orvos szakértője volt.

Az internetre már kikerült egy-két felvétel, amely állítólag a VH1 közelgő műsorához készült: ezek egyikén a leginkább a Taxi-ból (az 1970-es évek végén indult sorozatból, nem pedig Luc Besson filmjéből) és a Babylon 5-ből ismert színész, Jeff Conaway egy adag kokaint tol fel az orrába.