Barátok közt: újabb távozó

Vágólapra másolva!
Tavasszal a Szilágyi család utolsó tagja, Pál is távozik a Mátyás király térről.
Vágólapra másolva!

Bruckmann Balázs is búcsúzik a Barátok közt stábjától: az általa megformált Szilágyi Pált jövő tavaszig láthatjuk a sorozatban. Ezzel a Szilágyi család utolsó tagja is távozik a Mátyás király térről - a fiú apja vidékre költözött, bátyja meghalt, és hamarosan nővére, a Deutsch Anita által alakított Andrea is otthagyja a nyüzsgő házat.

Egyelőre természetesen nem lehet tudni, hogy Pál miként távozik majd a sorozatból, hisz míg Andrea karaktere egyre szürkébb (így készíthetik fel a nézőket a kiírására), addig öccse körül zajlik az élet: épp megvette Novák Laci futárcégét, emellett pedig felesége titkolt viszonyát próbálja felgöngyölíteni.

Maga Bruckmann eddig nem indokolta döntését, de elképzelhető, hogy amíg többen a (színpadi) színészet miatt szálltak ki a sorozatból, addig ő a zenélés miatt teszi ugyanezt: amikor a Barátok közt-ben elkezdett játszani, már több együttes állt a háta mögött, a sorozatba belépésekor pedig éppen Balage néven dolgozott egy szólóprojekten.

A színész DJ Bruckmann néven egy ideig DJ Sterbinszkyvel is együtt zenélt, de 2005-ben elváltak útjaik - Bruckmann ezután saját anyagokat készített, és zenei producerként is egyre aktívabb.