Havas átigazol

Vágólapra másolva!
Jövőre Havas Henrik a Story tévén kap saját műsort. Szerződése a TV2-nél lejár, így szabadon választhatott.
Vágólapra másolva!

Havas Henriket idén szeptember 5-én vette le a képernyőről a TV2. "Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez. Amennyiben nem változtat viselkedésén, nincs helye a TV2-n" - jelentette ki akkor a sajtónak szétküldött dokumentum szerint Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója.

Azóta a Mokká-nál is történtek változások, új emberek jöttek, a képernyőről való letiltás ellenére Havas is fel-feltűnt TV2-es műsorokban, mint a Liptai Claudia-show vagy az Activity, de kérdés volt, hogy miféle ajánlatai vannak és mely tévés felkérésre bólint rá.

Az [origo]-nak bő egy hónapja elmondta, hogy több ajánlatot kapott, de nem érzi létszükségletnek, hogy tévézzen. Hozzátette, hogy az RTL Klub is kereste, hogy üljön be a Heti hetes-be, de a csatorna ezt sietett cáfolni. Sokan úgy gondolhatták, hogy az ATV lesz a következő állomás, mint Hajdú Péternek, Friderikusz Sándornak, de nem így lett: információink szerint a Story tévéhez ír alá, és ott kezd jövőre.

Hogy heti, napi műsor lesz-e, hogy talkshow-t vagy más formátumot kap-e Havas, azt még nem tudni. Megkeresésünkre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt.