Alaposan bevásárolt a TV2

Vágólapra másolva!
A TV2 2008 elején három nagyszabású produkcióval várja a nézőket. Lesz dalolós vetélkedő, lesz igazmondós-sokkolós tévéshow, és biztosan jön Uri Geller a parafenoménekkel.
Vágólapra másolva!

A TV2 2008 elején három nemzetközileg már ismert, új műsorral várja a nézőket. A Successor (Az utód) című produkcióban Uri Geller magyar utódját keresik. A látványos show-műsorban telepatikus és egyéb rendkívüli képességekkel rendelkező emberek mérik össze a tudásukat. A bemutatókat Uri Geller bírálja majd el, aki hétről hétre az élő adásokban segíti instrukcióival a versenyzőket.

A The Moment of Truth vetélkedő annyira új, hogy az amerikai FOX is csak a jövő év elején mutatja be. A játékosokat alaposan kifaggatják a show előtt, kapnak vagy 60-70 kérdést, melyekre hazugságvizsgáló előtt kell válaszolniuk. A produkció arra kíváncsi, hogy létezik-e az a pénz, amelyért a legbelsőbb titkait is kiadja az ember, olyanokat, amelyeket még közvetlen környezete előtt is elhallgatna. Bevallja-e bárki a tévé nyilvánossága előtt, egymillió forintért, hogy betegesen, már-már bűnösen vonzódik anyósa rókaprém bundájához?

A harmadik műsor eredeti címe Singing Bee, és nagyszabású látványos zenés, táncos műsor lesz. Erről már részletesen írtunk korábban, mikor a Magyarországra importálható show-műsorok piacán kutakodtunk.

Az utód nyers, sugárzás előtti promója: