Újra Aranyág az m1-en

Vágólapra másolva!
Megalapítása óta 22. alkalommal jelentkezik az Aranyág című jótékonysági műsor december 19-én, szerdán este az m1-en.
Vágólapra másolva!

Magyarország első nagy televíziós karitatív mozgalmát 1995-ben hívták életre. Azóta több mint félmilliárd forint folyt be az Aranyág kasszájába, ennyit osztott szét az alapítvány pályázatok útján a rászorultak között.

"A jótékonykodás egyike a legalapvetőbb emberi szükségleteknek, belső késztetés, hogy megosszuk javainkat" - mondta Pálffy István, az Aranyág egyik műsorvezetője. A híradós Nagy Tündével együtt várja a nézőket szerdán este az m1 képernyője elé.

A műsor hagyományos szerkezetének megfelelően, a nézőket ezúttal is egy sereg híresség várja, a rászorulókat támogató felajánlásokat pedig telefonon fogadja a műsor közben az MTV.

Az idei, közel kétórás műsorban többek között olyan művészek vállalták a közreműködést, mint az Adagio, a Budapest Ragtime Band, a Cotton Club Singers, Dolhai Attila, Kékkovács Mara, Mahó Andrea, Lukács Sándor, Mága Zoltán, Zorán és együttese, valamint Szulák Andrea.

A 20:10-kor kezdődő műsor ideje alatt egy adományvonalon tehetik meg felajánlásaikat a nézők, akik később postai utalványon juttathatják el a felajánlott összeget az Aranyág Alapítványnak. Az adás folyamán két különleges tárgyat is árverésre bocsátanak, az ebből befolyt összeget pedig a beteg gyermekek gyógyítására fordítják.