Börtönben a Lost csinos dominája

Vágólapra másolva!
Michelle Rodriguez, aki a világszerte sikeres Lost-ban Ana-Lucíát alakította, megkezdte hathónapos börtönbüntetését.
Vágólapra másolva!

Miközben a magyarok bejglivel teletömött hassal pihegnek, a világ számos országában karácsonyt ünnepelnek, és a szerencsésebb helyeken kövéren és elégedetten néznek 2008 elé az emberek, egyesek épp rideg rácsok mögött bánkódnak - így Michelle Rodriguez is, akit leginkább a Lost-ból ismerhet a magyar tévéző.

Az Ana-Lucíát alakító színésznő december 23-án a kaliforniai lynwoodi börtönben kezdte meg hathónapos börtönbüntetését - ugyanezen intézmény fogadta be rövidebb időre Paris Hiltont, Nicole Richie-t vagy Lindsay Lohant is.

A Lost-ban egy kőkemény nőt alakító Rodriguezre 2003-ban háromévi próbaidőt szabtak ki ittas vezetés és közlekedési szabálysértés miatt, ám 2005-ben Hawaiin ismét részegen ült a volán mögé - a próbaidő megsértéséért kéthavi elzárásra ítélték, de amikor 2006 májusában bevonult a börtönbe, pár órán belül kiengedték, az intézmény túlzsúfoltsága miatt.

Forrás: [origo]

A sorozatban lelőtték, a valóságban bezárták

Többek között a Halálos iramban és a Bunyós csaj című filmekben is szereplő Rodriguez a rácsokat harmincnapos utcaseprésre és állomástakarításra váltotta, a próbaidejét pedig 2009-ig meghosszabbították. A feljebbviteli bíróság idén októberben azért szabott ki rá 180 napos börtönbüntetést, mert a közmunka elvégzését végül nem sikerült igazolnia, és a csuklóján viselt alkoholmutató szerint háromszor megszegte a rá kirótt absztinenciát - közölte akkor a városi ügyészség szóvivője.