Mai sorozatpremier a Viasaton

Vágólapra másolva!
Ma nyit a Six degrees, A hatodik kapocs a Viasat3-on. 13 rész készült belőle, azaz maratoni hosszra ne számítsunk.
Vágólapra másolva!

Ma este tízkor, a Dirt - A hetilap korábbi sávjában, A helyszínelők után debütál itthon a Six degrees, magyar címmel A hatodik kapocs. Az ABC a startkor sokat várt a sorozattól, mely nem izgatta fel különösebben az amerikai nézőket, így elkaszálták, csak 13 rész készült belőle. (Fontos megjegyezni, hogy hiába lehet nagyon kedvelt egy amerikai sorozat bárhol a világban, ha már leállították az USA-ban elért gyenge nézettség miatt, akkor kizárt, hogy feltámasszák, hogy újabb évadot kapjon.)

A sorozat producere az a J.J. Abrams, aki már bizonyított az Alias-szal és a Lost-tal. Mivel maga a széria sem hosszú, a történet is csak röviden: a lényeg az a megállapítás, mely szerint bárki a világon elérhető hat lépcsőfokon, pontosabban hat, egymásnak ismerős személyen keresztül. A hatodik kapocs hat tejesen különböző, New York-i lakos életének egy darabját mutatja be, úgy, hogy ők nem is tudják, milyen hatással vannak egymásra, egyik döntése miképp befolyásolja a másik életét. A véletlenek egyre közelebb hozzák őket, és persze ezen események is megváltoztatják a szereplők jelemét, jövőjét.


A Viasat3 mindenesetre összehozott egy olyan ajánlót, melyből semmi nem derül ki az égvilágon. Talán pont az volt a céljuk ezzel, hogy a nézők kíváncsiságát egy nem különösebben informatív promóval felkeltsék?