Lapátra tették Damu Rolandot

Vágólapra másolva!
Tóth Péter Miklós, a Jóban Rosszban producere megerősítette, kiírták Damu Roland karakterét a TV2 szappanoperájából.
Vágólapra másolva!

Várnagy Előd a Jóban Rosszban indulásától kezdve a szappanopera egyik alapkaraktere, így okozott némi fejfájást a forgatókönyvíróknak, miképp váljanak meg a Damu Roland alakította figurától. A színész még forgat esetenként, de tavasszal el fog tűnni a képernyőről - legalábbis a Csillagvirág klinika eseményeinek követői nem találkozhatnak vele.

A producer, Tóth Péter Miklós az [origo]-nak megerősítette, valóban kiírják Damut: ennek a színész persze nem örül, mivel az 1,4-1,6 milliós átlagnézettségű (a múlt héten 1 millió 616 ezer volt a legmagasabb nézőszáma) szappanopera hozta meg neki az országos ismertséget, s alighanem jövedelme jelentős része is innen származott.

A TV2 korábbi közlése szerint Damut korábbi viselkedése szankciójaképp írják ki a sztoriból, és tavaszra már nem is lesz a képernyőn. Hogy visszatérhet-e valamikor, az egy későbbi döntéstől függ, így lehet, hogy a büntetés csak ideiglenes.

A Jóban Rosszban színésze még tavaly szeptemberben, a gyártó Interaktív bulija után ittasan megpofozta egy kolléganőjét: a TV2 vezetősége szigorú írásbeli figyelmeztetésben részesítette, be is rendelték a csatornához.