Új igazgató a TV2-nél

Vágólapra másolva!
Február 1-jétől Nagy Andrea tölti be a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatói pozícióját. A többéves nemzetközi és hazai tapasztalattal is rendelkező szakember a jövőben a csatorna teljes (off-air és on-air) marketing- és kommunikációs tevékenységéért felel.
Vágólapra másolva!

Újabb, a hazai mellett nemzetközi tapasztalattal is rendelkező vezetővel bővült a TV2 menedzsmentje Nagy Andrea, marketing- és kommunikációs igazgató személyében.

Nagy Andrea, aki az elmúlt három évben Magyarországon a JWT reklámügynökség stratégiai-, majd ügyvezető igazgatójaként dolgozott, pályafutását a Saatchi&Saatchi reklámügynökségnél kezdte, majd hét évet töltött a cég londoni és New York-i irodáiban. New Yorkban részt vett az M&C Saatchi piaci bevezetésében, valamint többek közt a British Airways teljeskörű márka- és marketing-kommunikációjával foglalkozott. Ezt követően hét éven keresztül - a J. Walter Thompson amszterdami irodájának ügyfélkapcsolati igazgatójaként - a vállalat nemzetközi kommunikációjának irányítása mellett több nemzetközi márka (Vodafone, Malibu) nemzetközi kampányáért, valamint a TNT arculatának nemzetközi szintű megújításáért volt felelős.

Új szelek fújnak

Nem ez az első váltás a csatornánál a közelmúltban: egy hete új programigazgatót nevezett ki a TV2 Gyöngyössy Bence személyében. A szakember a jövőben a csatorna gyártott műsoraiért, a vásárolt sorozatokért és filmekért, a műsorstruktúra kialakításáért és a program-kutatásért felel. Elődje, Poich Lóránd február 1-től tanácsadóként folytatja munkáját a csatornánál.

Miután tavaly a ProSiebenSat.1 megvette a Magyarországon a TV2-ben érdekelt európai SBS csoportot, távozott a csatorna éléről Kereszty Gábor, aki műsorgyártásért felelős alelnök lett a csoporton belül. Az új vezérigazgató Várdy Zoltán, a korábbi kereskedelmi igazgató lett - az ő helyére pedig Kovács Krisztián érkezett.A csatornának számos műsort gyártó Interaktív háza táján is számos változás következett be az elmúlt időkben, például 2007 szeptemberében távozott Sváby András.

Még 2007 májusában távozott a csatornától Rényi Ádám is, korábbi PR-csoportvezető, aki röviddel később az RTL Klubnál kötött ki, kommunikációs igazgatói poszton. Korábbi főnöke, Lóránt Gergely, a TV2 marketing és PR osztályvezetője szeptember elején saját elhatározásból kérte munkaviszonyának megszüntetését. Persze a képernyőn is voltak változások, elég a Havas-botrányra gondolni.