Egészen új szerepben a Dallas Bobbyja

Vágólapra másolva!
Játékos vetélkedő vezetésével bízták meg a nyolcvanas évek első számú szappanoperájában, a Dallas-ban Bobbyt alakító Patrick Duffyt.
Vágólapra másolva!

Ahogy két éve a Star Trek Kirk kapitánya, úgy Patrcik Duffy is egy vetélkedő házigazdájaként tér vissza a képernyőre - talán ő tovább marad képernyőn, mint William Shatner. A színész egy kevéssé ismert csatornán, a GSN-en kapta meg a Bingo America című műsort, amely egy hagyományos kvízshow és a bingó keverékének ígérkezik.

A produkciót ugyanaz az Andrew Glassman futtatja, aki annak idején az ABC hasonló műsorát, a National Bingo Night-ot is kitalálta. A producer úgy nyilatkozott, azért választotta Duffyt műsorvezetőnek, mert a bingó igazi családi szórakozás, így mindenképpen jól veszi ki magát, ha a nézők egy tipikus jófiút látnak a házigazda szerepében - márpedig ki kívánhatna jobb fiút Bobby Ewingnál?

A színész a Dallas után leginkább az Egyről a kettőre című komédiasorozat főszereplőjeként hívta fel magára a nézők figyelmét, de 2006-tól egy másik szappanoperában, a Gazdagok és szépek-ben is láthatjuk. A mostani vetélkedő napi félórás elfoglaltságot jelent Duffynak, egyelőre 40 epizódot rendeltek meg a műsorból.

Az alapötlet szerint a játékosok kvízkérdések helyes megválaszolásával juthatnak a bingó kirakásához szükséges betűkhöz. Ami a játékot különlegessé teszi, hogy a tévénézők is beszállhatnak, ha letöltik a csatorna honlapjáról a bingókártyákat.