Vágólapra másolva!
A művészt súlyos állapotban szállították kórházba, jelenleg a SOTE radiológiai osztályán fekszik.
Vágólapra másolva!

Könnyen előfordulhat, hogy februárban láthatják utoljára a nézők Antal Imrét és a Szeszélyes című műsort, mert az RTL-től kapott információk szerint kórházba szállították a művészt. Állapota stabil, nem hirtelen rosszullétről van szó, régóta húzódó betegsége gyengítette le annyira, hogy lehetetlenné vált az otthoni ápolása.

"Az orvosaival egyetértésben úgy ítéltük meg, hogy az a legjobb, ha szakértő kezekben van, infúzióval pótolják a folyadékot a szervezetében. A hangulata nagyon változó, ám amikor meglátogatom, mindig érdeklődik a műsoráról, jobb kedvre derül, ha a Szeszélyes-ről beszélgethetünk" - mesélte Oltványi Tamás, a műsor producere.

"Megkezdtük a februári adás forgatásait, sajnos ezen Imre nem tud részt venni, ám egy archív felvétel erejéig láthatják a nézők a műsorban. Ha az állapota nem javul, sajnos könnyen lehet, hogy ez a februári lesz az utolsó Szeszélyes, hiszen negyed évszázad alatt a műsor teljesen egybeforrt Antal Imre karizmatikus személyével, így elképzelhetetlennek tartjuk, hogy nélküle folytassuk" - tette hozzá a producer a Netbulvárnak adott nyilatkozatában.