Vágólapra másolva!
A hét elején elindult a Fishing and Hunting Channel, amely nevéhez híven a horgászatot és a vadászatot állítja középpontba.
Vágólapra másolva!

Már az induláskor négyszázezer hazai háztartásban volt fogható a Fishing and Hunting Channel. A horgász- és vadásztévé nem méretezte túl az igényeket, hisz a két időtöltésnek a felmérések szerint mintegy 750 ezer hazai híve van - tudhattuk meg szerdán, a csatorna bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

Az adó napi 24 órás programot sugároz, melyben a horgászat hatvan-, a vadászat pedig negyvenszázalékos arányban szerepel. A műsorkínálatban tippeket, trükköket bemutató blokkok, horgász- és vadászparadicsomokról készített kisfilmek, valamint versenybeszámolók kapnak helyet.

Elsőre kiemelkedőnek látszik a Charlton Heston, az ünnepelt vadász című sorozat, amely a neves színész vadászkalandjairól számol be - a filmben olyan hírességek is megjelennek, mint Chuck Norris, Tom Selleck vagy Luke Perry.

Az adót egyébként a Coolt és a Sport Klubot is tulajdonló IKO Media Group indította útjára, amely kilenc országban működtet tizenhárom csatornát. A cég hazánkban a jelenleginél jóval több adót szeretne futtatni a jövőben, így a tervek szerint áprilisban indítja a Film+ hagyományait folytató Film+2-t, a Sorozat+-t és a Poén!-t, melyek neve magáért beszél. Ekkortájt debütálna a Reflektor csatorna is, amely a sztárvilág eseményeivel foglalkozna.