Nem bírja Hawaiit a Lost szépsége

Vágólapra másolva!
A Lost című sorozat színésznője, Evangeline Lilly allergiás Hawaiira - szinte örült a sztrájknak, mert utazgathatott, elhagyhatta a szigeteket.
Vágólapra másolva!

A kanadai születésű színésznő, aki Kate-et alakítja, igencsak örült a szabadságnak, amit a forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhetett. Mint elmondta, az utóbbi években megkeseríti az életét az allergia, a növények spórái okozzák, hogy folyamatosan látásproblémái vannak. Hawaii pedig nem arról híres, hogy kopár és reménytelen kősivatag lenne: ott buja, dús a vegetáció, így Lilly alig várta, hogy máshol pihenhessen.

A hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának azonban vége, fel kell venni a munkát, amit valószínűleg sokan irigyelhetnek tőle: nem mindegy, hogy valami béllapátoló egy kijevi vágóhídon, vagy Hawaiin forgat egy kalandos, izgalmas sorozatot.



A színésznő a sztrájk alatt Japánban járt: eredetileg Kínába akart menni, de kanadai állampolgárként vízum kellett volna neki, így a Jangcén történő hajókázás vagy a Nagy Fal megtekintése helyett egy másik szigetet választott.