Énekel és társalog Szulák Andrea az új show-ban

Vágólapra másolva!
Új műsorral jelentkezik az MTV: a Szulák és Más március 4-étől, kéthetente lesz a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Szulák Andrea a TV2-n vezetett évekig beszélgetős műsort, mely nem ért el kimagasló nézettséget, de csatornaimázs szempontból megfelelt a tévének. Mikor szülési szabadságra ment, a TV2 Liptai Claudiának adott lehetőséget, hogy a reggeli Mokka mellett egy késő esti talkshow-ban bizonyítson. Szulák tavaly nyár óta A Társulat zsűritagjaként volt leginkább látható a képernyőn, az m1-en, de már bő egy hónapja lehetett hallani arról, hogy az MTV komolyabban tervez vele, és beszélgetős műsort kínál neki.

Kéthetente, keddenként beszélget vendégeivel az m1-en: egy témáról, négy emberrel. "Ma már nem elég nekem, hogy felismernek, s tudják, ki vagyok. Ennél többet szeretnék. Elszámolással tartozom magamnak s másoknak is. Szeretek beszélgetni, de nem mindegy, mikor, kivel és hogyan. Hallatlanul érdekelnek az emberek, izgatnak elért eredményeik, kudarcaik, sebeik, győzelmeik. Szeretném a sorsukat megmutatni a nézőknek ismert és elismert személyiségek társaságában. Nemcsak műsorvezető vagyok, hanem énekes és színész is. A színpad közelsége megnyugtat, ezért nem véletlen, hogy a beszélgetések közben hol direkt, hol indirekt módon megszakítva a társalgást, egy-egy dallal is kedveskedem majd vendégeimnek és természetesen a képernyő előtt ülőknek" - mondta a műsorvezető a show-ról.

Forrás: [origo]

Olyan ismert emberekkel beszélget alkalmanként, akikhez valamilyen személyes élmény is köti. Az első adásban - melynek témája az újrakezdés - Ungár Anikó bűvész, Kupa Mihály politikus, Tóth Frank vízilabdázó és Zsédenyi Adrienn énekes a meghívott.