Egy őrült hétvége a legendával

Vágólapra másolva!
The Osbournes Hétvége van a magyar Music Television műsorán. Két nap alatt 12 részt láthatnak Ozzy hívei a zenetévén.
Vágólapra másolva!

A Primetime Emmyvel is jutalmazott doku soap 2002 márciusában indult, 2005-ig forgattak új részeket. Az első évad rövid volt, csak tíz epizód készült, de aztán belendültek a készítők, örülvén az angol, amerikai vagy épp kanadai sikernek (az MTV-n Ozzy hozta a legjobb nézettségi számokat), így második menetre már 18 részen röhöghettek a nézők. Az utolsó adást 2005 márciusában láthatták a Music Television követői.

A Black Sabbath énekeseként egykor befutott Ozzy, Sharon, Jack és Kelly egy cseppet sem szokványos, nem éppen kiszámítható családot alkot. A show készítőinek így gyakran nem is kellett fordulatokat kitalálniuk, mert az élet (is) írta a történetet: a családfő igen csúnya balesetet szenvedett, felesége, a hirtelen nagyon népszerűvé vált Sharon pedig a rákkal küzdött. A műsor iskolát teremtett, sok országban sok módon próbálták utánozni - ennek hazai (halovány) megfelelői voltak a doku soapok, melyeket Dopemannel, Zalatnayval, Dorinával vagy Győzikével forgattak.

Forrás: [origo]

A The Osbournes ma négytől hatig van a képernyőn, három résszel, vasárnap pedig déltől ötig -de még este is kapunk egy részt a hóbortos família kalandjaiból.