Elegük van a Smallville szereplőinek

Vágólapra másolva!
Két főszereplő is bejelentette, hogy a Smallville következő évadjában már nem kíván részt venni.
Vágólapra másolva!

A Smallville következő, nyolcadik évadjára igencsak össze kell szedniük magukat a forgatókönyvíróknak, ha pótolni akarják a kiesett szerepeket - vagy azok készülhetnek, akik a castingot intézik, hogy megfelelő színészt találjanak a gazdátlanul maradt karakterekre.

A TV Guide értesülése szerint az ifjú Superman szerelmét, Lanát játszó Kristik Kreuk és az ellentmondásos barátot, Lex Luthort alakító Michael Rosenbaum is nemet mondott a következő szezonra - így gyakorlatilag nem is marad más főszereplő, mint maga Clark Kent, vagyis Superman. Mindkét színész úgy nyilatkozott, hogy nem zárkózik el a későbbi vendégszerepléstől, de állandó elfoglaltságot már nem kíván magának a sorozatnál.

Kreuk legközelebb a Street Fighter: The Legend of Chun-Li című film főszerepét fogja eljátszani: a tervek szerint 2009-re elkészülő produkció a népszerű videójáték egyik női karakterét állítja a középpontba. Rosenbaumnak nem tudunk függőben lévő szerepéről, legutóbb egy animációs kalandfilmhez kölcsönözte hangját.

A fiatal Superman történetét feldolgozó Smallville eredetileg 2001 óta fut az Egyesült Államokban. Nálunk egy évvel később kezdte vetíteni a TV2, jelenleg a hatodik évad van a képernyőn.