Gatyát fel: South Park, ipari mennyiségben

Vágólapra másolva!
Márciusban minden pénteken és szombaton South Park-éjszakák lesznek a magyar Music Television képernyőjén. Gatyát felkötni.
Vágólapra másolva!

A Music Television nagy műgonddal összeválogatta a legjobb részeket, hogy pénteken és szombaton 23:00-tól 02:00-ig remek szatirikus animációval kényeztesse a South Park híveit. Pénteken és szombat éjjel is hat-hat részt vetítenek.

Szép tematikus rendben teszik ezt: március 7-én és 8-án a Cartman Special minden részében a dagi srác a főszereplő. Ezt követő hétvégén Spirituális Utazások-ra hív minket a South Park Éjszakák. Március 21-22-én A legjobb duplarészek-et villantják fel, az utolsó hétvégére pedig a Világvége Edition-t állították össze a lelkes szerkesztők.

A sorozatot aligha kell bemutatni az olvasóknak: Trey Parker és Matt Stone a Comedy Centralnak találta ki az eredeti, ötletes szériát, mely az Emmy-t is bezsebelte. A világ eseményeire gyorsan reflektáló, szatirikus, néha igen morbid humora, popkulturális utalásai miatt hamar közkedvelt lett, 11 év alatt 167 epizód készült belőle eddig, de 2011-ig él a gyártók szerződése.