Odasózott a fakanállal a TV2

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy a hazai médiaszemélyiségek konyhai tevékenysége még mindig érdekesebb, mint ismeretlenek főzőcskézése, mert a Hal a tortán feltámadt, a Vacsoracsata meg lefittyedt.
Vágólapra másolva!

Egyre masszívabb eredményeket ér el a TV2 gasztronómiai realityje, a Hal a tortán, mely a célcsoportban előbb 19,4 százalékkal startolt, majd a múlt pénteken már 39,1 százalékos közönségaránynál tartott. Az első héten végig 30 százalék alatt volt, a múlt héten pedig nem ment 30 alá, sőt, csütörtökön és pénteken közelítette a 40 százalékot.

A hatvan alatti felnőtt nőknél is fordult a (leves)kocka, mert a rendkívül vékonyka, siralmas 22,3 százalékos kezdés után szűk két héttel a Hal a tortán már 42,4 százaléknál állt a múlt pénteken. A teljes lakosságból átlagosan 658 ezren nézték a műsort.

Az RTL-es Vacsoracsata a 18-49-es célcsoportban remekül kezdett éppen két hete, de a múlt héten már leszálló ágba került a show, nemegyszer előfordult, hogy a sávban kétszer annyian választották a fakanállal dolgozó TV2-közeli arcokat, mint az RTL Klub által kiválasztott ismeretleneket. A számokhoz még indokolt hozzátenni, hogy utóbbi tévé vásárolt licenc alapján dolgozik (mely szerint hétköznapi, azaz nem "sztár" emberek sürögnek-forognak a tűzhely mellett), és töretlenül hisz a műsor sikerében, úgy véli, hogy hosszabb távon feltámad a Vacsoracsata.