Zalatnay visszatér a TV2-re

Vágólapra másolva!
A börtönviselt énekesnőre egy időben haragudott a TV2, de most visszatér a csatornára, hogy bemutassa, mit tud a konyhában.
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvi, Lakatos Márk, Váczi Gergő és Zalatnay Sarolta lesznek a héten a Hal a tortán-ban, a TV2 délutáni főzőműsorában. A megszokott öt helyett csak négyen.

A Zalatnay-ügyből az RTL korábban mindent kihozott, amit lehetett: a rácsok mögött is forgattak a megviselt, pityergő énekesnővel, ahogy a karácsonyi pár napos szabadság alatt is tapadtak rá a kamerák. A szerződése lejárt a börtönbüntetés letöltése közben, a szabadulásra pedig a TV2 ugrott rá, így a Mokka, a Napló és az Aktív forgatott vele. Az énekesnő népszerűsége közben igencsak megkopott, más témák érdekelték a nézőket, így a kétmilliós nézettség csak álom maradt - sőt, az ATV-nél hűtlenkedő Zalatnayra meg is orrolt a TV2, mert engedély nélkül tűnt fel más csatorna képernyőjén.

Az RTL Klub a Vacsoracsata című műsort futtatja ugyanebben az időpontban, itt az első héten öt médiaszemélyiség, Gáspárné Bea, Sütő Enikő, Soma, Benkő Dániel és Kinter Oszkár főzőcskézett, azóta a csatorna követi a licencet, és ismeretlen, hétköznapi embereket mutat, amint kavarják, amit kell.