Civakodnak Demcsák Zsuzsán

Vágólapra másolva!
A TV2 szerint szóban elengedte Demcsák Zsuzsát az ATV, így szerepelhet A kiválasztott című show-ban.
Vágólapra másolva!

A volt TV2-es, majd az ATV-hez igazolt Demcsák Zsuzsa csatlakozna a tavasz egyik nagy dobásának ígérkező A Kiválasztott című produkcióhoz, de a műsorvezetőt élő szerződés köti új csatornájához. Az ATV-nél reggeli műsort vezet, és a televíziók gyakran olyan szerződéseket kötnek a képernyősökkel, melyben a kizárólagosság szerepel.

"Zsuzsának érvényes szerződése van nálunk, tegnap és ma is élő adásban szerepelt. Még zajlanak az egyeztetések, de a menedzsment többségének a műsorvezetőt nem áll szándékában elengedni. Mind a mai napig ez ügyben a TV2-től sem érkezett megkeresés az ATV-hez" - nyilatkozta tegnap a Blikknek Bohács Zoltán, az ATV vezérigazgatója.

Magyar Rita, a TV2 PR-csoportvezetője az [origo]-nak elmondta, hogy tudomásuk szerint Demcsákot szóban elengedte a másik csatorna, így ő lesz A Kiválasztott női társműsorvezetője. Tegnap már régi-új helyén próbált, készül a show-ra. Aligha akarnak kapkodni, nem az utolsó nap délelőttjén kívánnak új műsorvezetőt keresgélni, mivel Uri Geller műsora a csatorna legdrágább tavaszi produkciója lesz.