Alakul az új Knight Rider

Vágólapra másolva!
Ősszel érkezik a Knight Rider felújított változata: az NBC egyik vezetője, Ben Silverman beszélt a tervekről.
Vágólapra másolva!

Az NBC Entertainment társelnöke, Ben Silverman szilárdan hisz a Knight Rider sikerében, annak ellenére, hogy a felfrissített sorozatok általában kevéssé jönnek be a nézőknek. Silverman úgy nyilatkozott, hogy az alkotók tanultak az efféle vállalkozások hibáiból, elkerülendő példaként pedig a Bionic Woman-t és a Terminator: The Sarah Connor Chronicles-t hozta fel.

A producer szerint ezek a sorozatok óriásit akartak ütni, ami a roppant költséges és látványos pilot filmekkel sikerült is, de utána összeomlott az egész, nem sikerült tartani a színvonalat. A Knight Rider esetében ezt a késleltetett bemutatóval kívánják elkerülni: a kétórás bevezető filmet februárban mutatták be, a sorozat pedig csak ősszel jön - így van elég idő a színvonalas kidolgozásra.

"A közönség érdeklődött és bekapcsolódott a kétórás moziba. Most azt kell biztosítanunk, hogy hétről hétre bejöjjön a történetre, ehhez pedig határozott hozzállásra van szükség" - fogalmazott Silverman. A produkciót mindenesetre gyakorlott kézbe adták: a showrunner Gary Scott Thompson lesz, aki a Las Vegas-nál tevékenykedett ilyen minőségben, forgatókönyvíróként pedig a Halálos iramban című filmet jegyezte.

A Knight Rider eredetileg 1982 és 1986 között futott, David Hasselhoffal a főszerepben. A színészről mostanában inkább csak alkoholproblémája kapcsán hallhattunk, de a hírek szerint ő is fel fog tűnni az új verzióban. A történet középpontjában Michael Knight törvénytelen fia, Mike Tracer áll, akit az All My Children című szappanoperából ismert Justin Bruening alakít.