Barátok közt: megvan az új Noémi

Vágólapra másolva!
Megvan az új Noémi: Csifó Dorina távozása után Gonda Kata fogja alakítani a Barátok közt kamaszlányát.
Vágólapra másolva!

A hónapok óta tartó casting során a Barátok közt stábja megtalálta Csifó Dorina utódát: a többfordulós válogatón a 19 éves Gonda Kata bizonyult a legjobbnak. A lány számára nem teljesen ismeretlen a színjátszás világa, tekintve, hogy jelenleg Földessy Margit színitanodájába jár.

"Nagyon örülök, hogy tagja lehetek a csapatnak, és minden vágyam, hogy elnyerjem majd a nézők tetszését" - nyilatkozta Kata a szereppel kapcsolatban. Debütálását hamarosan láthatják a szappanopera nézői, hiszen már a héten elkezd forgatni.

A Noémit eddig alakító Csifó Dorina tavaly októberben jelentette be, hogy megválik a Barátok közt stábjától, akárcsak sorozatbeli volt szerelme, Dósa Mátyás, ő is inkább színpadi szerepekre vágyik a jövőben. A szappanopera alkotói azonban úgy döntöttek, karakterét megtartják, mert dramaturgiai okokból szükségük van rá.

A Barátok közt történetében nem ez az első alkalom, hogy egy-egy színész távozása után más viszi tovább a karaktert, így történt ez Tilda és Vanda esetében is - igaz, utóbbi cseréje már pár epizód után megtörtént, míg Dorina évekig játszotta Noémit.