Nem térnek vissza a Vészhelyzethez

Vágólapra másolva!
A Vészhelyzet befejező évadjára több színészt vissza akarnak hívni az eredeti stábból, de egyelőre úgy tűnik, csak Carter dokit láthatjuk viszont.
Vágólapra másolva!

A tizenötödik évaddal, jövő februárban ér véget a Vészhelyzet: az alkotók nagyszabású finálét szeretnének kerekíteni azzal, hogy pár epizód erejéig visszahívják a régi arcokat, vagyis az eredeti színészgárda tagjait - már akit lehet, hisz az Anthony Edwards által játszott Greene doki például meghalt a történet szerint.

John Wells executive producer úgy nyilatkozott, hogy "hiányoznak neki a barátai", és hogy szeretné úgy befejezni a sztorit, ahogy elkezdte. Az utolsó évadban így többek között a Ross doktorként népszerűvé vált George Clooneyt és a Hathaway nővért játszó Julianna Marguliest is szerepeltetné, de arról egyelőre nincs hír, hogy bármelyiküket is felkérte volna.

Egyedül Carter doki, vagyis Noah Wyle visszatérésében lehetünk tehát biztosak, neki ugyanis négy epizódra szóló szerződése van a befejező szezonra. Az eredeti stábból egyébként Wyle hagyta el legkésőbb a sorozatot, a 2004-2005-ös évadban távozott.

Nem hogy nagy tömegben visszatérnének a régiek, de a sorozat végéig még az újak közül is távoznak ketten: először a Maura Tierney által játszott Abby, majd filmbeli szerelme, Luka Kovac (Goran Visnjic) is otthagyja a chicagói kórházat.