Változások a TV2 estéiben

Vágólapra másolva!
A nézettség növelése érdekében a TV2 kissé megkavarja esti műsorait: a Hal a tortán például főműsoridőben lesz látható.
Vágólapra másolva!

Amióta az RTL Klub is médiaszemélyiségeket vonultat fel a Vacsoracsata című főzős műsorában, azóta nem sok babér termett a Hal a tortán-nak, ami épp akkor volt nagyon nézett, amikor a rivális ismeretlen, úgymond hétköznapi emberek halászléit és palacsintáit vette bőszen kamerákkal.

Mivel minden kereskedelmi tévé a nézettség maximalizásában érdekelt minden időpontban, ennek köszönhető főképp a műsorok ide-oda pakolása - például a Született feleségek-nek már csak a legelszántabb hívei tudják fejből, melyik nap és hánykor kerül képernyőre kedvencük. A változtatás ezúttal leginkább a Hal a tortán-t érinti, mivel a csatorna közlése szerint rengeteg levelet kapnak, miszerint többen néznék, ha nem lehetetlen időpontban, fél ötkor futna, amikor még sokan dolgoznak. A weben is nagyobb tömegek figyelik a főzőműsort, így adnak még egy esélyt a show-nak, méghozzá kiemelten fontos időpontban.

Forrás: [origo]

Gianni a TV2-n főz

A TV2 jövő héten tehát 17.30-tól Monk-kal jön, 18.30-kor informál a Tények, este hétkor pedig a kórházas szappanopera, a Jóban Rosszban következik. Az Aktív 19.40-kor kerül képernyőre a sztárhírekkel, a Hal a tortán pedig a "halálsávban", a BK ellen nyomul, 20.15-ös kezdettel.