Vért gyűjt a tévés vámpír

Vágólapra másolva!
Stílusosan egy vámpír, a Moonlight című sorozatban szereplő Alex O'Loughlin segíti az amerikai Vöröskereszt vérgyűjtő kampányát.
Vágólapra másolva!

"A Moonlight sztárja, Alex O'Loughlin a véradókhoz fordul, hogy segítsenek életeket menteni" - olvasható a Vöröskereszt San Franciscó-i tagozatának felhívásában.

A szervezet megfelelő kampányarcot választott, hisz a színész szerepe szerint is gyűjti a vért: L'Oughlin a detektívsorozatban egy vámpírt játszik - igaz, dramaturgiai szempontból csupán azért, hogy meg lehessen különböztetni a többi nyomozótól.

Mindenesetre a színész igen lelkes új szerepét illetően: "Megtisztelve érzem magam, hogy támogathatom az amerikai Vöröskeresztet, mert amit ők csinálnak, az egy csodálatos munka" - nyilatkozta. Majd, kicsit humorosabbra váltva, hozzátette: "Ki gondolta volna, hogy egy vámpír véréhsége ilyen jó célt is szolgálhat?"

"Cserébe" a Vöröskereszt is megköszönte, hogy a színész ilyesmire használja tévés népszerűségét. A szervezet egyébként nagy szolgálatot tesz az Egyesült Államokban (is), egy közlemény szerint a lakosság majdnem felének biztosítja a vérellátást.