Sváby nyomban elfogadta az RTL Klub ajánlatát

Vágólapra másolva!
Érdekes húzás az RTL-től: mától öt napon át az a Sváby András szerepel a képernyőn, aki korábban éveken át a rivális TV2-n vezette a Napló-t, illetve csak a TV2-nek gyártott műsorokat az Interaktívval.
Vágólapra másolva!

A Hal a tortán és a Vacsoracsata küzdelme új fordulatot vett, mivel előbbi kicsúszott a délutáni sávból, és a Barátok közt ellen küzd főműsoridőben. A TV2 amerikai sorozatai abban a műsorsávban amúgy sem parádéztak, egy-két kivétellel halovány nézettséget szállítottak, így a főzőshow sem éghet meg nagyon. A csata kikerülése talán annak is köszönhető, hogy az RTL egy váratlan húzással meghívta Sváby Andrást, aki olyan kedvelt médiaszemélyiségeknek főzött és olyanok lakására ment vendégeskedni, mint Vágó István vagy Ungár Anikó.

Sváby az [origo]-nak elmondta, hogy nem ő ajánlkozott, az RTL Klub kereste meg, és egy percet sem hezitált. "Soha nem tűnődtem sokat, nem szeretek sokat várni a döntésekkel. Ugyanakkor engem lepett meg a legjobban a felkérés, és nem mondom, hogy nem örültem neki. Korábban nem engedtem be kamerával senkit a konyhába, de most megtettem. Amúgy tudok és szeretek főzni" - tette hozzá.

Nem tagadja, hogy ez egyfajta fricska a részéről, mivel nem éppen vidáman távozott az Interaktív éléről. "Nem mondanám hogy sebek maradtak, de mindenképp rossz érzésekkel távoztam. Sok szomorú arcot láttam magam körül akkor. A régi kollégákkal tartom a kapcsolatot, de a céggel, a TV2-vel és a mostani vezetéssel semmiféle kapcsolatom sincs" - mondta, hozzátéve, hogy volt már tévés felkérése máshonnan, de arra kitérő választ adott.

Az RTL tehát Svábyval és Vágóval indít ma, a TV2 pedig este Orbán Józsi zenész, Völgyesi Gabi énekesnő, a Való Világ-ban látott Milo, a szintén az RTL által ismertté tett Majka és Karda Bea fazekaiba kukkant be a kamerával.