Új nő az Édes, drága titkainkban

Vágólapra másolva!
Lucy Liu szerepet kaphat az eredetileg Dirty Sexy Money címet viselő sorozatban, mely nálunk Édes, drága titkaink címmel fut az RTL Klubon. 
Vágólapra másolva!

A gazdag család sötét ügyeit boncolgató Édes, drága titkaink nemrég kapta meg hivatalosan is a második évad lehetőségét az ABC-től. Az új szezon új szereplővel is járhat, hiszen Lucy Liu jelenleg épp tárgyalásokat folytat a produkció készítőivel arról, hogy megjelenik a sorozatban.

A tervek szerint rendszeres szerepet kapó színésznő az ABC egy másik sorozatáról nyergelne át az Édes, drága titkaink-ra, legutóbb ugyanis a Cashmere Mafia című produkcióban láthattuk, ahol a történet középpontjában álló barátnők egyikét játszotta. Liu előtte is az ABC-nél állt alkalmazásban, a nálunk Címlapsztori címen vetített Ugly Betty-ben vállalt vendégszerepet.

A színésznő emlékezetes alakítást nyújtott a Charlie angyalai filmváltozatában, valamint a Kill Bill-ben, de a fent említetteken kívül több tévés produkcióban is láthattuk: az Ally McBeal-ben a címszereplővel keveredett leszbikus kalandba, pár epizód erejéig pedig olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Beverly Hills 90210, az L. A. Law, a Vészhelyzet vagy az X-akták.

Azt még nem lehet tudni, hogy az Édes, drága titkaink-ban milyen szerepet fog alakítani, mindenesetre lesz kit pótolni, hisz a Juliet Darlingot játszó Samaire Armstrong a második évadra otthagyja a sorozatot.