Liptai-Show, Az igazság ára, Médiacápa: vége

Vágólapra másolva!
Radikális váltás a TV2-nél: olyan műsorok tűnnek el, mint a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Beugró, a Mi kérünk elnézést.
Vágólapra másolva!

Nem hosszabbítja meg gyártási szerződését a TV2 a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Beugró, a Mi kérünk elnézést és az Igazság ára című műsorok gyártó cégeivel. A döntést a csatorna őszre megújuló műsorstruktúrájával indokolták.

"Liptai Claudiára, Jakupcsek Gabriellára és a Bagi-Nacsa duóra a csatorna már az őszi műsorokban is számít, tehát nincs szó arról, hogy műsoraik megszűnése, az ő távozásukat is jelentené. Liptai Claudia és Jakupcsek Gabriella az új Mokka meghatározó szereplői és más műsorok kapcsán is számítunk rájuk" - közölte Gyöngyössy Bence a csatorna programigazgatója.

Liptai a szülési szabadságra ment Szuláktól vette át az átnevezett show vezetését, a Médiacápa díjat nyert az idei Kamera Hungárián, miközben a Beugró jelölt volt kategóriájában. A megszüntetett műsorok közül Az igazság ára kapta a legtöbb kritikát, az ORTT meg is büntette a csatornát miatta.