Lost: közeleg a vég

Vágólapra másolva!
Nyáron nem ad friss részeket a Lost-ból az AXN, a kurta negyedik évad csak részben megy le.
Vágólapra másolva!

Az amerikai forgatókönyvírók sztrájkja komoly hatással volt a legtöbb sorozatra, mivel leálltak a forgatások, a színészek tanácstalanul pislogtak és néztek a rendezőre, nem volt szövegkönyv, nem volt történet. Mivel a hazai műsoridő jelentős részét is amerikai sorozatok adják (egyes magyar csatornákon akár 80-90 százalékban ezek futnak), várható volt, hogy előbb-utóbb megérez valamit a honi tévéző is a korábbi leállásból.

A Lost egy haloványabb második évad után egy izgalmas, fordulatos harmadikkal jelentkezett, és a negyedik évad is erős jelenetekkel, úgy indult, hogy látszott, nem küldték nyaralni a kreatív elméket. A sztrájk miatt aztán nem készült el az összes rész, így a hazai nézőnek is be kell érnie jóval kevesebbel.

És sajnos közeli a búcsú, mert május 25-én, vasárnap este 9-kor kerül adásba a Lost negyedik évadjának utolsó AXN-es epizódja. A negyedik évad a maradék részekkel szeptemberben visszatér a csatornára, addig az Eli Stone veszi át a helyét.

Doktor House második évadjából is az utolsó két részt látja majd a néző május 30-án, pénteken este 9-től, ugyanezen a csatornán. Az AXN láthatóan június elejétől vakációzik.