Új sorozat Doktor House nyomán

Vágólapra másolva!
A TV Guide értesülése szerint a jövő évadban elkészülhet a Doktor House spin-offja, vagyis egy új sorozat, másik főszereplővel.
Vágólapra másolva!

A TV Guide szerint az NBC csendben készül arra, hogy elkészítse a Doktor House testvérsorozatát. Egy új férfi szereplőt akarnak bemutatni, aki pár rész erejéig szerepelne a sorozatban: ha a nézők megkedvelik, és a színésznek is tetszik a dolog, elindulhat a karakter saját show-ja.

A csavar a történetben az lenne, hogy a friss szereplő nyomán kidolgozott produkció nem a Doktor House hagyományait követné, vagyis nem orvosi sorozattá fejlődne. Az új karakter a tervek szerint magánnyomozó lenne, akinek a kórházban akad némi ügye - a továbbiakban az ő kalandjait, nyomozásait mutatnák be.

Egy másik menő orvosi sorozatnak, a Grace kliniká-nak is létezik spin-offja, a Private Practice, ez azonban a hagyományos vonalat követi, vagyis szintén kórházi környezetben játszódik. Ennek a főszereplője Dr. Addison Montgomery, akit az anyaműsorban Dr. Derek Shepherd feleségeként mutattak be.