Napi valóságshow indul: jön a Bár folytatása

Vágólapra másolva!
A műfajt hazánkban meghonosító Viasat3 ismét napi valóságshow-t indít ősszel, visszatér a Bár.
Vágólapra másolva!

Magyarországon szokás fanyalogni, ha tévés reality-ről van szó, de nem szabad elfeledni, hogy a műfaj a világ minden pontján sikeres - ha nem is minden formátum láttán tör ki össznépi ováció, de jócskán akadnak nagyon komoly nézettséget szállító show-k.

Hét év telt el azóta, hogy a Viasat3 - Magyarországon elsőként - napi valóságshow-t indított Bár címmel. A TV2 szereti úgy kommunikálni, hogy a Big Brother volt az első, Zsanettel, Renátóval meg Évivel, de valójában az akkor még egyszázalékos, szinte ismeretlen kistévének számító Viasat előzött be Napsival, Tigerrel meg Laurával (A műsorvezető Novák Péter volt, a zene pedig a Unique együttest tette némiképp ismertté). Sokan pont a Bár hatására fedezték fel maguknak az adót, azaz a meghatározó show volt a csatornaimázs szempontjából is.

Az azóta eltelt időszak megmutatta, hogy a műfaj keretein belül többféle minőséget is lehet alkotni. A Viasat3 közleménye szerint most megpróbálja helyreállítani a realityk megtépázott tekintélyét, és egy olyan műsort készít, amely a kételkedőket is meggyőzi.

A Bár 2. alapjában véve ragaszkodik az eredeti formátumhoz, állítólag frissebb és naprakészebb lesz, mint elődje. A csatorna "szigorú" castingot fog hirdetni nyár elején, ezzel is biztosítva azt, hogy ősztől csak a legjobbak kerülhessenek képernyőre. A műsor gyártási feladatait jelenleg tenderezteti a Viasat3, a műsorról további információkat június elején tudhat meg a nagyközönség.

http://www.youtube.com/v/uVil2BRwbF0&hl=en
Régi Bár-előzetes