Kés/Alatt, Dexter, Office: új évadok a képernyőn

Vágólapra másolva!
Júniusban jön a Viasat3-ra az Office, és több más sorozat is olyan évaddal jelentkezik, melyet itthon még nem láthattunk.
Vágólapra másolva!

Júniusban kezdődik az Office, amely - címéhez híven - egy irodában játszódik, és sok humorral tárja elénk a munka világát. A szériának angol és amerikai változata is létezik, a Viasaton az utóbbit láthatjuk. Az egyik főhős vicces blogot is vezet, melybe érdemes beleolvasni azoknak, akik megkedvelik az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatot.

Jövő hónapban jön a csatornára a Dexter második évadja is, melyet már régóta várnak a szerethető sorozatgyilkos rajongói - az új kalandok új időpontot is kaptak, keddenként 22.05-től csábítják a nézőket.

Két hasonlóan morbid és ugyanúgy masszív rajongótáborral rendelkező sorozat, a Sírhant művek és a Kés/Alatt is új évaddal (mindkettő az ötödikkel) jelentkezik, előbbit már láthattuk az HBO-n, utóbbit viszont most vetítik először Magyarországon.

Jön egy régebbi vígjátéksorozat, a Férjek gyöngye negyedik évadja, a Las Vegas-nak és a Hecules-nek pedig a harmadik szezonját izgulhatjuk végig - feltéve, hogy utóbbit nem láttuk még a TV2-n. Emellett érkezik a Bécsben játszódó Dunai zsaruk második eresztése, valamint a Topmodell leszek című modellverseny hatodik köre.