Rendhagyó autós magazin indult

Vágólapra másolva!
A TV2-n futó Totalcar East Block saját készítésű, illetve átépített autókat mutat be, rengeteg ötletet adva az érdeklődőknek.  
Vágólapra másolva!

A műsort tulajdonképpen az MTV-n futó Pimp My Ride magyar változatának is tekinthetjük, hiszen az amerikai show is rossz állapotban lévő kocsik házi tuningolását mutatja be. Csak amíg a Pimp My Ride megelégszik azzal, hogy egy gyors fényezés után plazmatévét szerel a kocsiba, addig a Totalcar East Block eredeti ötletekkel, kreatív módon áll a felújításhoz.

A produkció hat főszereplője így egy roncstelepről begyűjtött verdából megpróbál medencés luxusautót varázsolni, de akár gyorsulási versenyen is indul egy leselejtezett tragaccsal. A régi Totalcar hagyományaira építve humoros körítést is kapunk, az első adás például egy bírósági tárgyalással kezdődik, amin a műsor szülőatyja, Winkler Róbert próbálja bebízonyítani, hogy a hat új arc nem alkalmas a kereskedelmi televíziózásra.

Az "autószerelő" csapatot egyébként Indián vezeti, aki a Totalcar-ban saját építésű Volkswagen bogaraival mutatkozott be annak idején. A műsor a május 10-i debütálás után még kilenc szombaton látható a TV2-n, egyelőre még be nem lőtt időpontban, valamikor 10 és 11 között.