Tévénéző adott címet az RTL-es sorozatnak

Vágólapra másolva!
Nyáron jön az RTL Klubra a Grace klinika spinoff-ja, a Private Practice. A sorozat magyar címére a rajongók küldhettek tippeket: a halovány Doktor Addison nyert, holott a Szexis praxis vagy a Hódító gyógyító is versenyben volt.
Vágólapra másolva!

Nyáron a legtöbb tévécsatorna visszavonul a napernyők alá, s fáradtan kenegeti magát, mert a nyári nézettség, a nagy melegben is tévé előtt heverő fogyasztó nem annyira fontos. Egy cudar, elszomorítóan szürke novemberi, és egy tücsökciripelős, lágy nyári este nézettsége közt akár 30-40 százalékos különbség is lehet, így nem meglepő, hogy a televíziók sem törik össze magukat, nem harcolnak nagyon elszántan a nézőkért.

abc

Ismétlések, gyakran látott filmek futnak ilyenkor, de június felé előkerülnek a nyárra eltett sorozatok. Információnk szerint az RTL Klub nem vár őszig a Grace klinika testvérsorozatával, így a Private Practice már nyáron a képernyőn lesz.

abc

A széria központjában Kate Walsh karaktere, Addison Montgomery áll, aki elhagyja a Seattle-i kórházat, hogy Los Angelesben praktizáljon. Az akkor még nem létező sorozatról először 2007 májusában lehetett olvasni, valamivel előtte szánta el magát az ABC arra, hogy testvérsorozatot (úgynevezett spinoffot) rendeljen a felettébb kedvelt Grace klinika mellé.

A sorozat magyar címére a sorozatjunkie blogon és a comment-com-on szavazhattak a sorozatrajongók. Az RTL Klub a sok jó ötletből a Doktor Addison-t választotta, amiről a tévéző elsőre a rivális tévén futó Doktor House-ra, majd az RTL-es Doktor Csont-ra asszociálhat. Olyan címek versengtek, mint a Picsogás a pálmák alatt, Praxisok és Praktikák, Szexis praxis, vagy a Mellékhatások tekintetében kérdezze orvosát.