Ismerős arcok a 24-ben

Vágólapra másolva!
Bővült a stáb: a 24 novemberben jelentkező tévéfilmjében több, máshonnan ismerős arc is megjelenik.
Vágólapra másolva!

Az írósztrájk nagy vesztese volt a 24, melynek készítői a hetedik évad előtt egy kétórás, átvezető tévéfilmmel szeretnék kárpótolni a rajongókat. Jack Bauerre ezúttal Afrikában vár egy nehéz nap, ahol is egy nemzetközi krízist kell megoldania - eközben az Egyesült Államokban éppen új elnököt iktatnak be.

A stábhoz már korábban csatlakozott Robert Carlyle, akit a Trainspotting Begbie-jeként ismertünk meg, majd láthattuk az Alul semmi-ben, újabban pedig a 28 héttel később-ben. A színészgárda most három új arccal bővült, akik mindegyike ismerős lehet valamely sorozatból.

Az új elnök fiát Eric Lively fogja játszani, akit korábban a magyarul egyszerűen csak L címet kapott The L Word-ben láthattunk, mely egy leszbikus közösség mindennapjait mutatja be - a színész egyébként a Gossip Girl főszereplőjének, Blake Livelynak a bátyja. A külügyminisztérium egyik emberét Gil Bellows fogja alakítani: ő az Ally McBeal több mint harminc epizódjában szerepelt.

A stáb új tagja Tony Todd is, aki már feltűnt a 24-ben: a harmadik évadban játszott egy detektívet, most pedig afrikai diktátorként jelenik meg. Számos sorozatban vendégszerepelt már, köztük olyanokban, mint a Smallville, a Miami helyszínelők, a Gyilkos elmék vagy a Csillagkapu - jelenleg a Chuck-ban játszik rendszeresen, ott a CIA igazgatóját alakítja.