Görög Zita új műsort kapott

Vágólapra másolva!
Görög Zita ezúttal kisbabája társaságában forgat, a TV Paprikán lesz műsora.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött a TV Paprika szeptemberben induló, kismamáknak szóló sorozata, a Partedli forgatása. A műsort az ismert modell McMenemy Márkkal közösen vezeti, és mivel mindkettőjüknek nemrég született gyereke, így a két baba is ott lesz a képernyőn, míg szüleik különféle ételeket készítenek.

A tévézéstől jó időre visszavonult Görög Zita korábban számos műsorban tűnt fel, legtöbbet a nézők a Megasztár-ban láthatták, Till Attila oldalán. Az új műsorából 25 részt vesznek fel, ezek egyenként 12 percesek.

A TV Paprika nem teszi el magát nyárra, mert a hetekben is indulnak új műsorok. Lesz egy olyan (Adjuk meg a módját), mely a terítékkel, evőeszközökkel, az etikettel foglalkozik, tízszer tizenkét percben. Kétszer ilyen hosszú lesz az a műsor, melyben mindig más módon sütnek-főznek, ebből megtudhatja a háziasszony, milyen a Sztroganoff- vagy bakonyi-módra elkészített étek. Zsidó ételekről is lesz egy tízrészes, egyenként 12 perces széria, a Balkán Gasztro Fanatic pedig második évaddal jön a nyáron.