Vágólapra másolva!
A Beugró négyfős csapata mellett szerepelt már Gesztesi Károly: most Oroszán Szonja ugrik be Szabó Győző helyett.
Vágólapra másolva!

Ma is rögtönzésekkel és hirtelen, a színpadon születő helyzetgyakorlatokkal igyekszik szórakoztatni a nézőket a Beugró négy színésze, ám a megszokott csapat helyett most Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter mellett Oroszlán Szonja szerepel. Négy színész, több tucat szerepben: ezekről ők is abban a pillanatban szereznek tudomást, amikor Novák Péter műsorvezetőként közli velük, hogy mit kell tenniük a következő percekben.

"Nagyon vártam már a felvételt. Az improvizációban lényeges, hogy az ember megpróbáljon lelkiekben visszamenni az óvódás korába, és szabadon, gyerekként játszani. Remélem, többször is részt vehetek ebben a különleges játékban, a különleges emberekkel!" - mondta a vendégszínésznő a felvétel után.

A kritika által igencsak kedvelt játékos műsor rajta volt az ötös feketelistán, amit a TV2 kiadott egy hónapja, úgy tűnt, hogy ősszel nem lesz folytatás. Petíciót írtak a rajongók az interneten, egy kis mozgalom szerveződött a szerethető színészekkel felálló műsor megmentésére, és talán ezen igyekezet vette rá a csatornát, hogy tárgyaljon a folytatásról a gyártóval (a Filmservice, Kapitány Iván vállalkozása). A kereskedelmi tévés műsorok esetében szerfelett ritkán látható akcióból látható, hogy bár nem nagy a Beugró tábora (ami a péntek esti 11 órás időpontnak is köszönhető), de akik nézik, nem jobb híján teszik azt, hanem sokan kötődnek is a műsorhoz. Mint a producer elmondta az [origo]-nak, a műsor folytatódik ősszel, de lehet, hogy más formában, és talán más csatornán.